Minun pääsiäiseni on toistaiseksi kulunut agilityn, etsintäreenien ja Ruovedellä vierailun merkeissä. Torstai-illan agi-reeneissä saimme isäntäni kanssa oikein yksityisopetusta kun paikalle ei saapunut lisäksemme muita kuin Anu. Tunti kului nopsaan tehokkaasti reenatessa. Anun johdolla otimme kontakteja ja hyppyjä, sekä lopuksi pienen vauhdikkaan radan pätkänkin. Kivaa oli - kiitokset Anulle kun jaksoi ajella Pirkkalaan pelkästään meidän takia!  No, saihan Anun mainio schipperke Tuittukin sentään samalla reissulla hieman reeniä.

Pitkäperjantaina ajelimme koko lauma aamusta  Majaniemeen Ruovedelle, missä Temen vanhemmat asuvat. Riemuni oli rajaton saadessani nähdä Kaijan ja Paavon, sekä päästessäni kirmailemaan heidän tontillaan. Siellä riittää tilaa juosta ja loputtomasti keppejä jyrsittäväkseni. Ja bonuksena ne kaikki metsän eläinten jäljet ja hajut - ah, mikä paratiisi! Tänä pääsiäisenä aurinko on hellinyt ainakin Pirkanmaata aivan mahtavasti, ja mekin nautimme siitä ulkoilemalla järven jäällä. Oli muuten ensimmäinen kävelyretkeni jäällä tänä talvena. Oli niin mukavaa, että T:n kanssa otimme vielä uuden jäälenkin auringon jo painuessa maillensa.

Auringosta nauttiminen sai jatkoa vielä tänäänkin; Marikan kanssa vietimme useamman tunnin jälleen ulkosalla Pinsiön Teletappi-maassa etsintää reenaillen. Sieltä muuten löytyy varsin erikoinen ympäristötaideteos soramontun pohjalta. Etsittävänäni oli kaksi maalimiestä. Heistä toinen löytyi aika helposti mutta toista jouduin kyllä nuuskimaan tosissani ja melkein turhautumiseen asti; oli ryökäle piilossa traktorin ohjaamossa! Tällaisten päivien illat kuluvat raukeasti venytellen ja torkkuja tuhisten.

Jäälle - Jesh!
1396643.jpg

1396647.jpg

1396656.jpg

1396670.jpg