Niin siinä sitten kävi, että ei tullut päivän yhden startin kisasta nollaa. Eikä ollut edes lähellä.

Paikalla olleet saivat seurata varsinaisen hyper hot dogin päätöntä menoa, epätoivoisen isäntänsä juostessa radalla lähinnä tuon otuksen seurana.  Kuului vain rytinää, kun aidat lakosivat hurjimuksen edestä, ja pauketta kun teimme kyseenalaisesti uuden virhepiste-ennätyksemme. Yhdeksästä hypystä viidestä vetäisimme vitoset, ja lisäksi pistimme vielä pituuden palikat uuteen järjestykseen. Tuloksena siis mahtavat 30 virhepistettä!!! Eipä tainnut kukaan muu pystyä lähellekään noita lukemia. Niinpä olimmekin tuloksen saaneista parivaljakoista viimeisinä, eli muistaaksieni sijalla 26.

Homma lähti tassuista heti kättelyssä. Mun piti jättää Lily odottamaan lähtöpaikalle ja mennä ensimmäisen aidan taakse ottamaan sitä vastaan, jotta olisi siitä päästy näppärästi menemään seuraavalle 90 asteen kulmassa olleelle aidalle, mutta "Hodari" päättikin lähteä omin lupinensa liikkeelle heti kun olin päässyt tuon ekan aidan kohdalle. Eka rima tipahti heti siinä kiireessä, ja taisi pudota saman tien toinenkin, kun seuraavalle aidalle yritimme jonkinmoisessa yhteisymmärryksessä päästä. No, en ala niitä loppuja mokia tässä selvittämään, sanonpa vaan, että osa niistä varmasti johtui ohjausvirheistäni, mutta kyllä suurin osa selittyi Lilyn uskomattomalla ylikuumenemisella.
 
Pettymyksen ja turhautumisen hiljalleen laantuessa, alkaa mieleeni sentään hahmottua jotakin positiivistakin kisasta: kontaktit (radalla oli A ja puomi) sujuivat mukavasti ilman virheitä, ja pujottelukin oli tuttuun tapaan sujuvaa ja vauhdikasta - olisin tosin voinut ohjata rohkeasti vasemmalta puolelta, mikä olisi tehnyt seuraavalle esteelle etenemisestä sujuvampaa. Ja menimmepä sentään radan kaikki esteet ihan oikeassa järjestyksessä ja ilman kieltäytymisiä.

Ei voi muuta, kuin lähteä taas torstaina nöyränä hännät koipien välissä reenaamaan, jos sitä vaikka jotakin opittaisiin ensi sunnuntain kisoihin mennessä. Pyrin myös saamaan pikimmiten avaimen reenipaikalle, jotta voisimme pureutua noihin ongelmakohtiimme tehokkaammin. Ei tuo kerta viikossa oikein tunnu meille riittävän. "Hyper hot dog" -ongelman edessä meinaan kyllä olla neuvoton.

Ps. Lily on kisareissustamme aivan poikki ja nukkuu sängyn alla hiljaa tuhisten - nyt ei kyllä taas uskoisi kuinka sekaisin ja kierroksilla se muutama tunti sitten oli.