Niinhän siinä sitten kävi että laumamme koko kasvoi kolmesta neljään. Sandra oli vielä viime viikonlopun vanhassa kodissaan, kun Marika ja minä kävimme katsastamassa Saksassa Bremenin kuuluisia joulumarkkinoita - ja pitihän sitä poiketa jalkapallomatsissakin (Werder Bremen - Wolfsburg) kun Marika niin kovasti halusi ;)  Kiva kaupunki kaikin puolin! Lily vietti sillä aikaa mukavan viikonlopun Marikan veljen Tommin hyvässä hoidossa. Maanantaina sitten haimme Sasan meille pysyvästi.

Tämä viikko onkin sitten kulunut mainiosti kahta koiraa lenkittäen, leikittäen ja hiukan kouluttaenkin. Tytsyt ovat sopeutuneet toisiinsa hienosti ja ottavat päivittäin touhukkaita leikkituokioita. Lily kyllä selkeästi määrää parivaljakossa kaapin paikan; hommat tehdään hänen ehdoillaan. Olemme Marikan kanssa myös omalla toiminnallamme pyrkineet vahvistamaan Lilyn asemaa Sasaan nähden, jotta tulevaisuudessa vältyttäisiin suuremmilta nahinoilta.

Kaiken kaikkiaan tämä uuden koiran hieman ehkä äkillinen tupsahtaminen laumaamme on sujunut tosi hienosti. Koirat tulevat hyvin toimeen keskenään ja Sasa on kivasti tottunut elämään uudessa kodissaan - mitä nyt välillä on pitänyt hieman vuhkia rapusta kuuluville äänille ja kerran oli ilmeisesti aivan pakko repiä valokuva-albumeita kirjahyllystä ja pureskella niiden selkämyksiä. Lyhyessä ajassa neiti on myös alkanut jo selvästi omaksumaan maltillisempaa hihnassa kulkemisen tyyliä ja osoittanut oppimiskykyään muutenkin. Sasa on luonteeltaan niin avoin ja sopeutuvainen, että olen hyvin positiivinen tulevaisuudenkin suhteen.    

Näkymiä Bremenin joulumarkkinoilta:
2159390.jpg

2159391.jpg