Taas on turhan pitkä aika vierähtänyt edellisestä lokimerkinnästä. Totuttelu 5.luokanopen rooliin on vaatinut veronsa ja tarinointi bittiuniversumiin on siinä sivussa joutunut sijaiskärsijäksi.

No, eipä meidän lauman elossa mitään kovin mullistavaa ole tällä aikaa tapahtunut. Lähinnä täällä on aherrettu arkisesti, hieman podettu lentsua ja odoteltu Lilyn juoksun loppua. Ja tietenkin jatkettu Sasan "sisäänajoa" laumaamme. Tämä jälkimmäinen puuha on sujunut edelleen hyvin ja koirat ovat tottuneet toisiinsa oikein mukavasti.

Reenipuolella Lilyn kanssa on tuon juoksun vuoksi jouduttu taas pitämään taukoa agilitystä (ensi viikolla sitten!), mutta etsintäreeneissä neiti on Marikan kanssa päässyt toki pistämään parastaan. Sasan osana on ollut näihin päiviin asti kunto-/ja käytöskoulu, joissa molemmissa on hienosti tapahtunut edistystä.

Iloisena uutisena mainittakoon että Sasa pääsee perjantaina ensimmäistä kertaa mukaan etsintäreeneihin - siis ihan reenaamaan - kun tulimme hyväksytyksi TSE:n touhuun mukaan. Pääsimmepä vielä samaan reeniryhmään Lilyn ja Marikan kanssa! Saas nähdä mitä Sassukka touhusta tykkää...ja kuinka se meiltä alkaa sujumaan.