...vihdoinkin!

Toissapäivänä TamSK:n kisoissa kävimme pitkästä aikaa vetäsemässä kaksi starttia agilityä. Ensimmäinen rata oli hyvä; yhteistyömme Temen kanssa sujui lähes saumattomasti ja minä maltoin olla liikoja kiihtymättä. Tuloksena ainoastaan 5 virhepistettä yhdestä riman tiputuksesta ja aikakin reilusti alle ihanneajan. Itse asiassa hieman jäi harmittamaan tuo uramme ensimmäisen nollaradan torpedoinut hyppyvirhe, mutta minkäs teet. Täytynee tarkasti katsoa videolta (kunhan sen Nasun emännältä Eveltä saamme tassuihimme) mistä virhe johtui. Kumpikaan meistä ei näet tunnustanut suorituksen jälkeen hölmöilleensä. No, tyytyväisiä toki olimme molemmat toistaiseksi parhaaseen kisasuoritukseemme. Sijoituimme muuten tuossa A-kisassa n.70 koirakon joukossa 13.

B-kisa menikin sitten plörinäksi. Myönnetään, olin aivan liian kiihtynyt heti alusta lähtien. Ekat kolme hyppyä sain kyllä hienosti klaarattua, mutta sitten seurasi käsittämättömiä juttuja. Neljäntenä esteenä Temen mielestä loogisesti seuraavana ja suoraan juoksulinjalla ollut puomi jäi meikältä jotenkin huomaamatta ja kaasuttelin sen ohi. Jos minun mielipiteeni sallitaan, niin T. oli itse sijoittunut liian kauaksi puomista; minähän seuraan enemmän ohjaajani sijoittumista kuin välitän mistään sanallisista viesteistä. Ei voi kaikkea kuulla, kun korvat liimaantuvat täysiä juostessani tiukasti takaviistoon pään myötäisesti! No siitä siis seurauksena vitonen kieltäytymisestä ja oikastaan koko suorituksen leviäminen käsiin. Täydellisyyteen pyrkivänä luonteena en enää malttanut keskittyä muihinkaan esteisiin, ja lopulta maaliin päästyämme saldona oli jo mainitsemani virheen lisäksi kolme riman tiputusta ja vielä kieltäytyminen A-esteelläkin. Niin, juoksin siitäkin ohi. Tuloksemme oli siis 25. Emme edes tiedä mikä oli sijoituksemme.

Saimme kuitenkin ensimmäistä kertaa kahden startin kisoista molemmista tuloksen aikaiseksi! Nyt meillä onkin jo kaikista kisastarteistamme koossa enemmän tuloksia kuin hylkäyksiä (9 starttia, 5 tulosta ja 4 hylsyä). Tästä on hyvä jatkaa.