Tuleva sunnuntai on jännitystä täynnä. On tietenkin vaalisunnuntai ja selviää pääseekö kaverini Juhana Tampereen valtuustoon, mutta itse asiassa enemmän vatsanpohjaani vääntelee jo nyt ajatus Lilyn agility-startista kevään jälkeen ensimmäisissä kisoissamme. Eiliset reenit eivät nyt ihan putkeen menneet, joten täytyy toivoa, että homma menisi taas vähän niin kuin vuorotahtiin, ja kisoissa menomme olisi sujuvampaa. Tätä ei tietenkään pitäisi ääneen sanoa, mutta jotenkin tuolla mieleni sopukoissa itää ajatus siitä, että olemme lähellä uramme ensimmäistä nollarataa. Ehkäpä se on vain turhaa toiveikkuutta, jota seuraa suuri pettymys. Mutta mitäpä mieltä tässä hommassa olisi, ellei katsoisi positiivisesti tulevaan.

Siis sunnuntaina, joskus klo 10 ja 11 välillä,  Niihaman maneesissa joko rytisee ja paukkuu, kun L. jyrää radan sileäksi, tai sitten tuuletamme riemuissamme virheetöntä suoritusta maalialueella. Lupaan kertoa pikimmiten kuinka käy.

Ps. Päivittelin hieman tuon sivupalkin linkkilistaa ja kuva-osiota. Oli pakko lisätä linkkeihin mm. neitimme siskon Tuitun erään pennun oma blogisivu, kun huomasin sellaisen olemassaolon. Kyseinen "Pimu" muuten lähtee huomenna uuteen kotiinsa, jossa elelee meidän agi-ryhmässä reenaavat Päivi ja Nelli. Ehkäpä Pimua tulee tuon vuoksi nähtyä uudemmankin kerran.